Automatisering voor het MKB Neem direct contact op
0184 69 46 48
    Systeembeheer
    Applicatiebeheer
       
 

Roos+Bijl B.V.

Roos+Bijl BV is een ingenieursbureau voor de ondergrondse infrastructuur op het gebied van Olie&Gas, Energie, Water en Telecommunicatie. Wij geven adviezen op technisch en juridisch gebied, verzorgen basis en detail ontwerpen en het assetmanagement voor onze opdrachtgevers.

Ingenieursbureau Roos+Bijl verzorgt:

Haalbaarheidsstudie, tracéverkenning, tracéstudie, bestek schrijven, vergunningen, rechten van opstal, kabel- en leiding registratie (vastleggen eigendom), netwerk beheer, afhandelen klic aanvragen, WION advies, verhalen van graafschade, financiële en juridische zaken, magneetveldzone berekeningen, beïnvloedingsberekeningen, kathodische bescherming, projectmanagement, directievoering en toezicht.

Voor uitvoeren van onze werkzaamheden worden door ons allerlei vormen van software en hardware ingezet. Hierbij wordt intensief gebruik gemaakt van de aanwezige netwerkinfrastructuur en vragen wij veel van de capaciteit en mogelijkheden die dit netwerk ons te bieden heeft.  Voor de inrichting, realisatie en onderhoud van dit netwerk maken wij al jaren gebruik van de diensten van Peekstok IT. Onlangs hebben wij met Peekstok IT een SLA afgesloten waardoor de betrouwbaarheid van het netwerk verder is verhoogd. Wij zien Peekstok IT als een betrouwbare leverancier die oplossingen aandraagt en adviezen aandraagt en adequate handelt.

Bekijk de diensten die we voor Roos + Bijl hebben uitgevoerd: