Automatisering voor het MKB Neem direct contact op
0184 69 46 48
    Systeembeheer
    Applicatiebeheer
       
 

Maasbouw B.V.

Om als bouwbedrijf slagvaardig te kunnen opereren in een snel veranderde markt is een betrouwbaar systeem op het gebied van automatisering zonder meer een vereiste. Ondanks dat de bouwwereld op dit terrein nog traditioneel is ingesteld, is automatisering niet meer weg te denken.  Daarbij staan de ontwikkelingen niet stil. Initiatieven als virtueel bouwen (BIM) en S@les in de bouw, waarbij een verbeterde communicatie tussen aannemers en leveranciers wordt beoogd, zullen de toekomst van de sector mede bepalen.

Om bovenstaande vorm te geven heeft Maasbouw inmiddels een langdurige relatie met Peekstok IT.  Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak èn een snelle reactietijd kenmerken deze samenwerking. Een onmisbare schakel in de keten om uiteindelijk onze opdrachtgever te ontzorgen bij het bouwproces.  Daarbij worden wij door Peekstok IT gevraagd en ongevraagd geadviseerd over ontwikkelingen op soft- en hardware gebied. Hierdoor zijn wij in staat om in een vroeg stadium de belangen af te wegen om te investeren of juist investeringen uit te stellen.

Kortom, Maasbouw wenst op te treden als daadkrachtige bouwpartner. Om dit mogelijk te maken maakt Peekstok IT al vele jaren succesvol deel uit van ons geselecteerd  netwerk van leveranciers en onderaannemers!

 

 

 

        Direct contact opnemen >