Automatisering voor het MKB Neem direct contact op
0184 69 46 48
    Systeembeheer
    Applicatiebeheer
       
 

Referenties

 

Maasbouw B.V.

Maasbouw wenst op te treden als daadkrachtige bouwpartner. Om dit mogelijk te maken maakt Peekstok IT al vele jaren succesvol deel uit van ons geselecteerd  netwerk van leveranciers en onderaannemers. Lees verder..

 

 

Roos+Bijl B.V.

Roos+Bijl BV is een ingenieursbureau voor de ondergrondse infrastructuur op het gebied van Olie&Gas, Energie, Water en Telecommunicatie. Wij geven adviezen op technisch en juridisch gebied, verzorgen basis en detail ontwerpen en het assetmanagement voor onze opdrachtgevers. Lees verder..

 

 

Martens Aannemingsbedrijf B.V.

Martens aannemingsbedrijf B.V., een middelgroot bouwbedrijf dat sinds 1970 nieuwbouw- en renovatieprojecten realiseert in de woning- en utiliteitsbouw, is mede geworden tot wat het nu is door het continue leveren van kwaliteit vanuit een goed geoutilleerde en moderne onderneming. Lees verder..

De Drechtstreek Uitvaartonderneming

De Drechtstreek & Timmers is van oudsher een betrouwbare organisatie die kwaliteit en transparantie in uitvaartverzorging hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons kunt u rekenen op professionaliteit en stijl, op discretie en betrokkenheid, op openheid en eerlijkheid. Lees verder..

 

GPW Turbine Support

GPW Turbine Support is uw partner voor revisie en onderhoud in alle vormen van rotating equipment. U kunt hierbij denken aan gasturbines, stoomturbines, generatoren, compressoren, appendages, industriële pompen, ventilatoren, lopende banden en wormtransport apparatuur. Lees verder..

 

 

Kredietshopper

In 2004 zijn wij overgestapt op een nieuw netwerk en een nieuw ICT-bedrijf.  Het netwerk omvatte toen 7 werkplekken en drie printers. Om e.e.a. goed op te zetten hadden we een ICT-bedrijf in de arm genomen dat bij ons in de buurt gevestigd was. Lees verder...

 

 

Groeneweg

Groeneweg Pensioen Consultancy is een organisatie die pensioen vraagstukken inzichtelijk maakt. Wij werken in de zakelijke markt voor bedrijven met collectieve pensioenregelingen en voor het pensioen van de directeur groot aandeelhouder. Lees verder...