Automatisering voor het MKB Neem direct contact op
0184 69 46 48
    Systeembeheer
    Applicatiebeheer
       
 

Remotebeheer

Serverbewaking
Bewaak en beheer op eenvoudige en effectieve wijze de gezondheid van een van de meest cruciale bedrijfssystemen – de server.

Netwerkbewaking
Peekstok IT Monitoring omvat een uitgebreide reeks oplossingen op het gebied van netwerkbewaking en prestatiebeheer.

Bewaking van websites
De tools van Peekstok IT Monitoring voor het bewaken van websites bieden een gebruikersvriendelijke en effectieve manier waarmee uw systemen vrijwel altijd in bedrijf kunnen blijven.

Bewaking van werkstations
Met de tool van Peekstok IT Monitoring voor bewaking van werkstations kunt u periodieke werkstationproblemen lokaliseren.

Patchbeheer
Peekstok IT Monitoring Security Patch Management is bestemd voor Microsoft Windows- en Office-toepassingen en andere toepassingen.

Rapportage
De rapportagetools van Peekstok IT Monitoring produceren professionele grafische rapporten die u kunt gebruiken om trends in de prestatie te identificeren.

Beheerde antivirus (Managed Antivirus)
Met Peekstok IT Monitoring Managed Antivirus kunt u virusbedreigingen bewaken, beheren, hierover rapporteren en problemen automatisch herstellen door op servers en werkstations snel en gemakkelijk een antivirus-agent te configureren.

Integratie in een breed scala aan PSA-, help desk- en supportsystemen en andere systemen
Met Peekstok IT Monitoring Integration kunt u snel en gemakkelijk uw Professional Services Automation (PSA)-tools, help desk- en supportsystemen en andere systemen integreren in Peekstok IT Monitoring.

Toegang op afstand
De functie ‘Take Control’ van Peekstok IT Monitoring maakt met één klik ondersteuning op afstand voor servers en werkstations mogelijk.

Waarschuwingen en beeldopties
De waarschuwings- en beeldopties van Peekstok IT Monitoring helpen u de netwerken optimaal te bewaken, op een manier die u het best uitkomt.

Volgen van activa
Met Asset Tracking van Peekstok IT Monitoring kunt u automatische scans van de netwerken uitvoeren.

GFI MAX MailProtection

GFI MAX MailProtection is dé oplossing voor een hosted email beveiliging en continuïteit en is geschikt voor iedere e-mail server. De MailProtection technologie zet de standaard voor optimale filtering van ongewenste en schadelijke berichten. Tegelijk zorgen de aanpasbare bediening en innovatieve functies, zoals één-klik whitelisting, dat de oplossing zowel eenvoudig te implementeren en beheervriendelijk is. De kosten van deze krachtige bescherming laag zijn gesteld op een prijs van slechts een paar cent per dag afhankelijk van de hoeveelheid gebruikers; Inclusief spamfilter, antivirus en een echte continuïteitdienst, een altijd beschikbare email backup. Ook wanneer uw e-mail server niet beschikbaar is blijft uw e-mail tot 100 uur bewaard op de GFI MAX MailProtection servers.

GFI MAX MailProtection blokkeert spam, virussen en andere email bedreigingen voordat deze het netwerk of de email server bereiken; Inkomende email wordt omgeleid naar een meervoudig uitgevoerd netwerk en applicatie infrastructuur, waar berichten real-time verwerkt worden via zowel traditionele spam filtering als met toonaangevende benadering van bericht analyse, waaronder authenticiteitscontrole, dactyloscopie, heuristiek, extensieve URI databases, real-time bericht bronanalyse, en aanpasbare witte en zwarte lijsten.