Automatisering voor het MKB Neem direct contact op
0184 69 46 48
    Systeembeheer
    Applicatiebeheer
       
 

Multivers

Overzichten die u nodig hebt voor banken, de Belastingdienst of de accountant met een aantal klikken genereren? Het kan door middel van UNIT4 Multivers.

Multivers met alle administratieve functies

Door middel van Multivers kunt u automatisch onder andere kolommenbalansen, BTW-aangiften, exploitatieoverzichten en cashflow overzichten genereren. Uw administratie voeren was nog nooit zo gemakkelijk.

Implementatie en beheer

Wij implementeren en beheren uw Multivers omgeving optimaal. Zo bent u er zeker van dat u de applicatie optimaal in kunt zetten om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. De implementatie en het beheer van Multivers zal compleet aangepast zijn aan uw situatie.

24/6 support

Niets is zo vervelend als een fout in de applicatie en niemand die u te woord wilt staan. Onze kracht ligt in onze service. Daarom kunt u ook als u gebruikmaakt van Multivers 24/6, gebruikmaken van onze supportafdeling.

Gratis Quickscan

Niet zeker of Multivers precies is wat u nodig heeft? Laat ons gratis uw situatie inventariseren. We zullen snel inzichtelijk hebben of Multivers voor u de juiste applicatie is. Vraag nu de gratis Quickscan aan.

Profiteer ook

Bij veel klanten hebben wij inmiddels Multivers met succes toegepast. Vaak zijn klanten verbaasd over hoeveel tijd men bespaart door middel van de applicatie. Wilt u ook profiteren van de tijdbesparing en de implementatie, het beheer en de support van Peekstok IT? Neem dan nu contact met ons op.

        Direct contact opnemen >