Automatisering voor het MKB Neem direct contact op
0184 69 46 48
    Systeembeheer
    Applicatiebeheer
       
 

Applicatiebeheer

Worden uw applicaties goed beheerd? Is de beveiliging continu up-to-date? Voldoen de applicaties aan de met de dag toenemende complexiteit? Wij ontzorgen u op het gebied van applicatiebeheer. Applicaties draaiende houden is ons werk. Ondertussen kunt u uzelf focussen op uw specialiteit.

Transparant applicatiebeheer

Het is erg vervelend als u niet precies weet waar u aan toe bent. Bij ons applicatiebeheer zal u dat niet overkomen. Wij hanteren een transparante werkwijze bij applicatiebeheer. Zo weet u continu welke werkzaamheden wij uitvoeren voor de uren die geschreven worden.

Loopt u op dit moment risico’s?

Door achterstallig applicatiebeheer is de kans groot dat u risico’s loopt. Om de uptime van de applicaties te garanderen is het dan ook belangrijk dat hier zo snel mogelijk naar gekeken wordt. Wij bieden u nu een unieke gratis Quickscan aan om te inventariseren welke risico’s u loopt.

Vraag nu de gratis Quickscan aan

Direct aan de slag met verbeteren

Neem contact op met ons om direct aan de slag te gaan met het verbeteren van uw applicatiebeheer. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een inventariserend gesprek. U kunt ons bereiken via 0184-694648 of info@peekstok-it.nl.

        Direct contact opnemen >